fbpx

Academy

Vibefix is meer dan alleen coaching. We helpen je bij het ondernemen met concrete antwoorden, adviezen en oplossingen. Zelf doen is leuker, leerzamer en stukken voordeliger dan uitbesteden. En lukt iets niet of heb je zelf geen tijd? Laat het weten en we hebben het zo voor je geregeld!

Waarom zou je…

…zelf je eigen bedrijf opbouwen en runnen

Zekerheid

Een eigen onderneming heeft bepaalde essentiële onderdelen nodig als een logo, marketing, boekhouding en website. Laat onvolledigheid niet in de weg staan van je passie.

Winst verhogend

Zet de waarde van je skills in en vul je omzet aan met kleine opdrachten. Als je een website voor jezelf kan maken kan je dat ook voor een ander.

Zelfstandig

Je bent niet afhankelijk van anderen en fixt het gelijk zelf. Heb je een nieuw plan dan weet je direct wat er voor nodig is om dit plan uit te werken. 

Meertalig

Wanneer je klaar bent om in een professional te investeren weet je waar je het over hebt en kom je niet snel voor verrassingen te staan.

Kosten besparend

Een eigen onderneming heeft bepaalde essentiële onderdelen nodig als een logo, website en boekhouding. Leer dit zelf te doen en bespaar. 

Minder risico

Geen risico op ontevredenheid over werk van andere. Verdeel je inkomsten mogelijkheden en houd kosten voor het opstarten van je onderneming laag.

Begin voor jezelf

Als solopreneur staat niets je in de weg om van je passie je werk te maken. En doe je wat je leuk vindt dan hoef je geen dag te werken. Met de juiste skills werk je met plezier al je ideeën uit en kom je er gegarandeerd achter waar je passie ligt. 

1-op-1 coaching

Geen globale online training maar een gepersonaliseerd traject van 3 maanden. Zo ben je verzekerd van resultaat waar je iets aan hebt. 

12 Wekelijkse Sessies

Je bent niet afhankelijk van je eigen doorzettingsvermogen. We checken elke week je vooruitgang en bespreken struikelblokken.  

24/7 Whatsapp Support

Als er iets niet lukt of goed werkt kan je profiteren van support via Whatsapp. Google je niet suf, goede kans dat ik dat al eens gedaan heb. 

Gepersonaliseerde Trainingen

Gedurende het traject maak je onder begeleiding o.a. je eigen website en logo. Hiervoor krijg je persoonlijke training zodat de inhoud aansluit op wat jij nodig hebt. 

Professionele Feedback

Naast beleefde reacties van vrienden en familie krijg je eerlijke en professionele feedback. Zo weet je zeker dat je achter je eigen design kan staan. 

Templates & Cheatsheets

Met de handige cheatsheets kan je snel de meest belangrijke informatie terugvinden wanneer het nodig is. De templates zorgen dat je sneller te werk kan gaan.