fbpx

Starters Coaching & Training

Waarom zou je…

…zelf je eigen bedrijf opbouwen en runnen

Zekerheid

Een eigen onderneming heeft bepaalde essentiële onderdelen nodig als een logo, marketing, boekhouding en website. Laat onvolledigheid niet in de weg staan van je passie.

Winst verhogend

Zet de waarde van je skills in en vul je omzet aan met kleine opdrachten. Als je een website voor jezelf kan maken kan je dat ook voor een ander.

Zelfstandig

Je bent niet afhankelijk van anderen en fixt het gelijk zelf. Heb je een nieuw plan dan weet je direct wat er voor nodig is om dit plan uit te werken. 

Meertalig

Wanneer je klaar bent om in een professional te investeren weet je waar je het over hebt en kom je niet snel voor verrassingen te staan.

Kosten besparend

Een eigen onderneming heeft bepaalde essentiële onderdelen nodig als een logo, website en boekhouding. Leer dit zelf te doen en bespaar. 

Minder risico

Geen risico op ontevredenheid over werk van andere. Verdeel je inkomsten mogelijkheden en houd kosten voor het opstarten van je onderneming laag.

SO.LO.PRE.NEUR

[”a person who sets up and runs a business on their own”]

Wat krijg je ervoor terug

1-op-1 coaching

Geen globale online training maar een gepersonaliseerd traject van 3 maanden. Zo ben je verzekerd van resultaat waar je iets aan hebt.

12 Wekelijkse Sessies

Je bent niet afhankelijk van je eigen doorzettingsvermogen. We checken elke week je vooruitgang en bespreken struikelblokken.

24/7 Whatsapp Support

Je hebt altijd iemand om het te vragen als er iets niet lukt. Google je niet suf, goede kans dat ik dat al eens gedaan heb. 

Gepersonaliseerde Trainingen

Gedurende het traject maak je onder begeleiding o.a. je eigen website en logo. Hiervoor krijg je persoonlijke training zodat de inhoud aansluit op wat jij nodig hebt. 

Professionele Feedback

Naast beleefde reacties van vrienden en familie krijg je eerlijke en professionele feedback. Zo weet je zeker dat je achter je eigen design kan staan. 

Templates & Cheatsheets

Met de handige cheatsheets kan je snel de meest belangrijke informatie terugvinden wanneer het nodig is. De templates zorgen dat je sneller te werk kan gaan. 

Bedrijfsidee

Je hebt al een idee en misschien zelfs meerdere. We kijken samen naar je opties en de haalbaarheid. Daarna vertalen we je idee naar een realistisch plan zodat je idee werkelijkheid kan worden.

Logo

Je logo is een belangrijke weerspiegeling van je onderneming maar hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ook hier zijn er richtlijnen en vereisten om het meeste uit je logo te halen. Je leert om je eigen logo te maken zodat je altijd de vrijheid hebt om aan- en toepassingen te maken.

Marketing

Je eerste klanten zullen hoogst waarschijnlijk niet vanzelf aan komen wandelen. Het zal je verbazen wat je allemaal kan doen om aan nieuwe klanten te komen. Door middel van een plan, specifiek op jou gericht, gaan we op zoek naar jouw eerste klanten. 

Boekhouding

Voor de meeste niet gelijk het favoriete onderdeel. Door het makkelijk te maken en gelijk vanaf het begin goed te doen zal dat snel veranderen. Naast dat het ontzettend belangrijk is om altijd op orde te hebben zie je hier het snelst goede resultaten. 

Bedrijfsnaam

Een bedrijfsnaam geeft je idee al meer vorm. Ondanks de ruimte voor creativiteit zijn er dingen waar je rekening mee moet houden. We zorgen dat je bedrijfsnaam overal aan voldoet en je later niet voor verrassingen komt te staan. 

Website

Een website is een van de eerste grote investeringen als je het goed wilt doen. Door het zelf te leren bespaar je enorm op de ontwikkeling, inhoud en aanpassingen van je website. Je hebt daarna zelfs een extra mogelijkheid om omzet te creëren door het voor anderen te doen.  

Software

Om alles zelf te kunnen doen is kennis van verschillende soorten software een vereiste. Dit zijn voornamelijk grafische programma’s om je onderneming te verzekeren van goede zichtbaarheid. Daarbij leer je ook werken met bijvoorbeeld de juiste boekhoudsoftware. 

KVK & Belastingdienst

Iedere onderneming krijgt met bepaalde instanties te maken. Hierdoor is de beschikbare informatie erg breed en kan het lastig zijn om alle voor jou relevante informatie eruit te filteren. Met een coach wandel je een stuk gemakkelijker door verplichte processen. 

Waarom ik 

 

In 2016 ben ik zonder knaken, netwerk, kennis of uniek idee mijn eerste onderneming begonnen. Sindsdien ben ik nog een onderneming begonnen en heb ik 2 andere ondernemingen overgenomen en verbeterd. Daarbij heb ik in de tussentijd veel gewerkt voor verschillende bedrijven als o.a. interim-manager, grafisch ontwerper, webdeveloper en marketeer. 

Ik ben zeker geen specialist in alles maar intussen wel een gespecialiseerde beginner. Ik heb door de jaren heen veel geleerd door middel van vergelijken, uitzoeken en fouten maken. Bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ben ik met uiteenlopende situaties omgegaan. 

Naar mijn mening met succes. Niet om een bovengemiddeld inkomen, meestal amper dat zelfs, maar omdat ik elke dag veel vrijheid heb om te kiezen wat ik ga doen. 

Met Vibefix combineer ik mijn passie voor ondernemen met mijn hobby om te helpen en te leren. Ik laat je stap voor stap zien wat ervoor nodig is om je eigen onderneming te beginnen. Met 1 op 1 coaching zodat je jouw doel op de meest efficiënte manier kan bereiken. 

Heb je al te lang de behoefte om voor jezelf te beginnen maar kom je er niet mee vooruit? Laten we dan snel kennis maken om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik hecht veel waarde aan een goede klik. Hiervoor gaat aan ieder traject een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek vooraf. 

Max Adriaansen