Onze Diensten

K

Grafische Vormgeving

K

Web Development

K

Sales

K

Media

K

Marketing

K

Interieur

K

Onderhoud

K

Operationeel

K

Human Resource

K

Inkoop

K

Research & Development

K

Copywriting

K

Event Management

K

Software & IT

K

Signing

K

Financieel

K

Transport

”Ask us anything” Service

Advies

Als ondernemer kom je ongetwijfeld in situaties waarbij advies goed van pas kan komen. Bespaar tijd aan rondvragen en opzoeken, dat hebben wij al voor je gedaan!

Management

Het ”managen” van alle verschillende aspecten kan stressvol zijn. Je passie en ondernemen hoeven natuurlijk niet perse hetzelfde te zijn. Het is in ieder geval wel die van ons.

Marketing

Goede marketing is tegenwoordig meer dan een advertentietje in de krant. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden die constant veranderen. Het kost veel tijd om het juiste medium op de juiste manier te gebruiken.  

Grafische Vormgeving

Je logo en overige huisstijl zijn vaak de eerste kennismaking met je onderneming. Erg belangrijk dus voor het aantrekken van nieuwe klanten. Het zorgt voor je bestaande klanten voor een goede weerspiegeling en ervaring van je dienst of product. 

Software & IT

Software en technologie kan veel doen om dagelijkse processen te verbeteren. We kennen verschillende oplossingen voor boekhouding, projectmanagement, klantenservice en kassasystemen. 

Boekhouding

Niet erg populair maar zeker niet onbelangrijk. Doordat de boekhouding structureel wordt bijgehouden weet je altijd hoe je bedrijf er voor staat, welke betalingen nog binnen moeten komen en wat er uit gaat. 

Klantenservice

Voordat je een nieuwe klant kan helpen hebben ze misschien eerst nog vragen. En ook na het leveren van je dienst of product kan het nodig zijn om tijd in je klant te investeren. 

Website

Je website is een digitale weerspiegeling van je onderneming. We zorgen ervoor dat deze de juiste uitstraling heeft, word onderhouden en aangepast word wanneer het nodig is. 

Voorraadbeheer

Een gestructureerd voorraadbeheer voorkomt vertragingen in je proces. Alles word op tijd besteld en er is altijd inzichtelijk wat je nog hebt staan. 

Interesse in een kennismaking?

Altijd kosteloos en vrijblijvend

powered by Typeform

Zo kan je ons bereiken

Locatie

Door heel nederland

Email

info@vibefix.nl

Whatsapp

0611507198