Een zelfstandig team

voor zelfstandige ondernemers

Was het maar zo dat je op meerdere plekken tegelijk kon zijn. Terwijl je druk bent met je passie hopen andere taken zich op en stel je deze eindeloos uit. Je hebt een team nodig ter ondersteuning van jouw hoofdtaken. Wij zijn dat team! Flexibel inzetbaar van verbeteringen aan je website tot een handje helpen wanneer je het druk hebt.

Over ons

We zijn een zelfstandig management team voor zelfstandige ondernemers. Ons veelzijdige team heeft kennis en ervaring in meer dan 20 vakgebieden. We vertalen de afdelingen van een grote onderneming naar een op maat gemaakte dienst. Zo heb je alles in huis, van een grafisch ontwerper tot een klusjesman. Flexibel inzetbaar wanneer jij het nodig hebt en 1 vast contactpersoon. We zien het als ons werk om ervoor te zorgen dat jij je werk kan doen.

Wat we willen fixen

Elke onderneming heeft een team nodig om alle potentie te benutten. Dit is onmisbaar en zie je terug in de diverse afdelingen bij alle grote organisaties. Als ondernemer sta je er alleen voor. Hoe zorg je dat alles draait terwijl jij bezig bent met je passie?

Ons team tot jouw beschikking

We zijn een zelfstandig team en werken niet graag voor 1 groot bedrijf. Onze voorkeur gaat uit naar het ondersteunen van meerdere kleine ondernemingen. Daar waar ruimte is voor passie en lokale impact.

Op afstand, en op locatie

Dat doen we niet alleen vanaf kantoor. Full service is bij ons ook echt full service. We werken aan je online vindbaarheid maar komen ook opdraven voor een verstopt riool. En alles daar tussenin. 

Persoonlijk

Je bent niet afhankelijk van meerdere partijen die niet samenwerken. We stemmen alles op elkaar af en weten jouw visie zo goed mogelijk tot uitvoering te brengen. 

Enkele van onze diensten

Administratie

Marketing

Grafische Vormgeving

Sales

Onderhoud

Inkoop

Operationeel

Signing

Voor vakmensen die het al druk genoeg hebben

Vibefix biedt ondersteuning voor de zelfstandige ondernemer. Als vakmens werk je dagelijks met passie in je eigen onderneming. Daarbij doe je wat je het liefste doet en op je eigen manier. Andere zaken die bij het zelfstandig ondernemen horen doe je misschien wat minder graag. Tijd die je besteed aan bijvoorbeeld je boekhouding, marketing en klantenservice kan je niet besteden aan het blij maken van je klanten met dat waar je goed in bent. Maar doe je ze niet of onvolledig kan het ervoor zorgen dat je niet het beste uit je eigen onderneming haalt.

Sportscholen

Horeca

Hoveniers

Bouw

Monteurs

Interieurbouw

Barbershops & Salons

Retail

Groeien met je onderneming

Gaat alles lekker en mag het gerust een tandje meer? We zetten onze diensten en middelen voor je in om je onderneming te laten groeien. De focus ligt op het creëren van meer werkgelegenheid, het beter voorzien in de vraag naar je producten of diensten en financieel resultaat voor een duurzame bedrijfsvoering.

Je hebt het al druk genoeg

Dit klinkt vaak beter dan dat het in werkelijkheid is. Ook wanneer je werk genoeg hebt is er ruimte voor verbetering. Gebrek aan structuur kan een slechte invloed hebben op je capaciteit en misschien ben je wel erg druk met werk waar je niet het liefste mee bezig bent.

Onze voordelen

Zekerheid

Jij en je personeel kunnen altijd ergens terecht voor vragen of in het geval van problemen.

Persoonlijk

We kennen jou en je onderneming. Zo weten we wat je belangrijk vindt en hoe je het graag wilt hebben. 

Betaalbaar

Gelukkig worden wij niet blij van een luxe kantoor en dure pakken. Wel van werken!  

Updates

We blijven op de hoogte van trends en ontwikkelen. Deze passen we direct toe of we doen aanpassingen waar dit nodig is.

Betrokkenheid

Jouw probleem is ook ons probleem. Daarom staan we altijd voor je klaar als je een uitdaging hebt of iets niet gaat zoals het hoort te gaan.

Kennis

Je weet direct waar je moet zijn als je een vraag hebt. Profiteer van ons uitgebreide netwerk en goede relaties met diverse leveranciers.