Advies

Alles wat Vibefix te bieden heeft

Als ondernemer kom je ongetwijfeld in situaties waarbij advies goed van pas kan komen. Bespaar tijd aan rondvragen en opzoeken, dat hebben wij al voor je gedaan!

Management

Wil je eens kijken wat wij anders zouden doen als het gaat over je algemene management? Wie weet zijn er gemakkelijke oplossingen die het werk voor jou en je personeel leuker kunnen maken.

Processen

Zonder de juiste werkwijze is er veel ruimte voor fouten en tijdverspilling. We zorgen ervoor dat alles en iedereen op de juiste manier werkt zodat de kwaliteit van je dienst of product zo goed mogelijk is.
h

Vergunningen

Als je nog gaat beginnen is het van belang dat je voorzien bent van de juiste vergunning. Het kan een flinke klus zijn om uit te vinden wat je nodig hebt in jouw situatie. We onderzoeken wat je moet hebben en ondersteunen in het aanvraagproces.

Verzekeringen

Als zelfstandig ondernemer heb je veel keuze in de verzekeringen die je afsluit. Enkele zijn noodzakelijk en veel andere zijn afhankelijk van je eigen voorkeur. We kijken samen wat het beste werkt voor jou.

Beveiliging

Naast verzekeringen zijn preventieve maatregelen ook belangrijk voor bijvoorbeeld inbraak en brand. We zorgen dat je bedrijf goed beveiligd is en je altijd snel op de hoogte bent van risicovolle situaties. 

Bank

Welke bank kies je als beginnende ondernemer? De functies en voorwaarden verschillen per bank. We hebben ervaring met verschillende banken en kijken samen welke het beste bij je past.

Interieur

Als vakmens hoef je natuurlijk niet altijd een binnenhuisarchitect te zijn. Ook hierbij kunnen we helpen en zorgen we ervoor dat naast je online uitstraling je ook de juiste beleving creëert in je pand.

Meer

Iets anders waar we over mee kunnen denken of je bij kunnen helpen? Laat het ons gerust weten!

WAT EEN CONsuLTANT VOOR JE KAN BETEKENEN

Enkele voorbeelden

Weten dat, maar niet hoe

Natuurlijk snap je dat je een nieuwe website nodig hebt of meer met social media zou moeten doen. Maar waar begin je? Dit kan erg lastig zijn omdat er specifieke kennis voor nodig is om dit goed uit te voeren. Wij weten waar we moeten zoeken, wat we nodig hebben en waar we op moeten letten. 

Efficiëntere processen

Processen kunnen op verschillende manieren, met behulp van verschillende middelen, worden uitgevoerd. De kans is groot dat er een beter manier bestaat waar je zelf nog nooit aan gedacht had.

Besparen op tijd en kosten

Er is altijd ruimte voor optimalisatie en dus ook voor het besparen van tijd en kosten. Dit maakt ruimte vrij om je te richten op mogelijkheden om te groeien met sterke ondersteunende onderdelen van je onderneming.

Data en informatie als middel

Veel bedrijven laten dagelijks essentiële informatie liggen waar deze voor het oprapen ligt. Data en informatie zijn meer dan ooit in te zetten om de juiste doelgroep te bereiken en meer te leren over jouw klanten.

Software als oplossing

Een eindeloos aanbod van software staat tot onze beschikking als aanvulling voor de dagelijkse processen in je onderneming. De voordelen varieren van meer inzicht tot kosten besparing en meer efficiëntie. 

Werken met plezier

Soms mis je zoveel dat dagen chaotisch en stroef verlopen. Met als gevolg dat zowel jijzelf als je kostbare personeel met tegenzin aan het werk gaan. Vermoeidheid, slechte humeuren en spanningen gaan dit niet oplossen terwijl de oplossing vaak dichterbij is dan je denkt.