fbpx

Financieel

Alles wat Vibefix te bieden heeft

Alles valt of staat met de cijfers. Naast je boekhouding omvat dit ook het bepalen van marges, prognoses, analyse en inkoop. Wanneer je behoefte hebt aan financiering weten we ook daarin de juiste weg.

l

Investeringsbegroting

Ga je een nieuw bedrijf beginnen of groei je door naar een nieuw level? Bij grote investeringen is een complete investeringsbegroting van groot belang. 

Winst & Verlies

Als je inzicht hebt in je uitgaven en inkomsten kan je zorgeloos werken. Er is direct duidelijk wat er over blijft en waar risico’s liggen. 

Financiering

Voor een investering kan je kapitaal nodig hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden voor financiering. We onderzoeken welke het beste bij je past.

Betalingen

Als ondernemer heb je vast te maken met kosten die je handmatig moet betalen. We automatiseren deze taken zodat het altijd op tijd gebeurd. 

 

Z

Debiteurenbeheer

Als je klanten niet direct betalen is een overzicht van debiteuren belangrijk. Zo weet je zeker dat iedereen zijn betalingen nakomt en ze op tijd een herinnering ontvangen. 

l

Offertes

Voor uitgebreidere wensen ontvangen klanten vaak graag een offerte. Het opstellen van een offerte kan veel tijd in beslag nemen. Door een professionele uitvoering vergroot je de kans dat een offerte geaccepteerd word. 

Boekhouding

Zelf je boekhouding doen is natuurijk voordeliger maar dan is er natuurlijk een risico dat het onoverzichtelijk kan worden. Door middel van boekhoudsoftware heb je altijd inzicht in de stand van zaken.

"

Inkoop

Je inkoopcijfers hebben grote invloed op je winstmarges. We brengen je kosten, marges en verbeterpunten in kaart. 

P

Meer

Andere financiële zaken waarbij je hulp kan gebruiken? Neem even contact op, dan kijken we er samen naar!