fbpx

Klantenservice

Alles wat Vibefix te bieden heeft

Je klanten zullen regelmatig contact zoeken via de mail, telefoon of whatsapp. Niet alleen voor vragen of wanneer er iets moet worden opgelost. Wanneer je veel klanten hebt kan het lastig zijn om dit te combineren met je hoofdzaken. Hierdoor loop je snel achter wat de oorzaak kan zijn van slechte klantervaringen. Wij verzorgen de klantenservice zodat je niet onderbroken wordt tijdens je werk en je klanten snel geholpen worden.  

u

Vragen

Zowel je huidige als toekomstige klanten kunnen vragen hebben. Door de ontwikkeling van een kennisbank zorgen we dat klanten zo goed mogelijk een antwoord vinden. 

+

Retouren

Wanneer je een winkel of webshop hebt krijg je te maken met retouren. Een zorgvuldige afhandeling zorgt voor tevreden klanten en een correcte financiële administratie.

 

Garanties

Als je garanties biedt op goederen en diensten kan het voorkomen dat je lang na de levering service moet verlenen. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets mis gaat. Een klant met een klacht is vaak nog geen ontevreden klant. We helpen klachten zo goed mogelijk op te lossen. 
}

Planning

Met een goede planning kan je zo veel mogelijk klanten helpen. We verzorgen het contact met klanten om afspraken in te plannen. Zo kan je zonder onderbreking van telefoon of email doorwerken.  
P

MEER

Iets anders waar we over mee kunnen denken of je bij kunnen helpen? Laat het ons gerust weten!