Webdesign

Alles wat Vibefix te bieden heeft

Je website is in de meeste gevallen de eerste indruk van je onderneming voor potentiële klanten. Het moet het juiste gevoel overbrengen en duidelijk laten zien wat je doet.
j

Ontwerp

Het ontwerp van je website moet altijd up to date zijn. Wanneer klanten naar je zoeken komen ze meestal als eerste op je website terecht. Wij zorgen voor een goede eerste indruk. 

Ontwikkeling

Naast het ontwerpen van een unieke website ontwikkelen we deze in een gebruiksvriendelijk systeem. Zo blijf je niet afhankelijk van een professional en kan je makkelijk zelf kleine aanpassingen maken.

Strategie

Dient je website enkel als een visitekaartje of moet het een krachtig marketingmiddel worden? We bekijken samen hoe de website in elkaar moet zitten en welke functies nodig zijn.

Webshop

Als je een webshop wilt beginnen koppelen we een gebruiksvriendelijke webshop module aan je website. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat klanten online kunnen betalen en je zelf gemakkelijk je aanbod kan aanpassen.

Integraties

Er zijn verschillende mogelijkheden voor integraties om je website te koppelen aan je andere systemen. Zo werkt alles zo goed mogelijk samen binnen je onderneming.

Content

Goede content is essentieel voor een mooie website. We zorgen er samen voor dat je klanten online precies kunnen zien wat je dienst of product is.
U

Seo

Je wilt natuurlijk ook goed gevonden worden! Bij het laten maken van een website zorgen we ervoor dat je pagina’s en inhoud goed scoren in de zoekmachine’s.
P

Meer

Heb je al een website die toe is aan een opknapbeurt of heb je andere wensen? Laat het dan gerust weten, we kijken graag of we je kunnen helpen.

Enkele die we eerder maakten