Select Page

Grafisch

Alles wat Vibefix te bieden heeft

We zorgen voor de vormgeving van jouw onderneming zodat dit de kwaliteit van je product of dienst goed weerspiegeld. Denk hierbij aan je logo, website en promotiematerialen.

Website

We maken een goede website die bij jouw onderneming past. Bij ons kan je een website laten maken voor een betere eerste indruk.
j

Logo

Om er zeker van te zijn dat jouw onderneming compleet is kan een professioneel logo niet ontbreken. We maken een logo dat past bij jou en je klanten.

Huisstijl

Wanneer alle onderdelen binnen je vormgeving overeenkomen straalt dat professionaliteit en betrouwbaarheid uit.

Visitekaartje

Vaak is een visitekaartje de eerste betrokkenheid voor nieuwe contacten. We ontwerpen graag een visitekaartje voor jouw succesvolle kennismakingen.
h

Flyer

Ondanks social media is een flyer nog altijd een effectieve promotie. We ontwerpen graag een passende en doelgerichte flyer om jouw klanten te informeren.

Nieuwsbrief

Nadat je een groep fans hebt verzameld is het belangrijk om deze groep betrokken te houden. Dat werkt het beste met een goede layout en content die aansluit bij jouw onderneming.

Video

Een opname om je personeel voor te stellen, je diensten of een nieuw product te laten zien aan je klanten. Extra goede content voor je website of voor social media.

Fotografie

Voor content kan veel gebruik gemaakt worden van fotografie. Voor de juiste werking zijn er verschillende belangrijke details waar we rekening mee houden.

Signing

Gezien worden kan op meerdere manieren. Door middel van signing kan je de juiste uitstraling creëren op je auto, pand of andere oppervlakken.  
P

Meer

Op zoek naar iets anders? Neem dan gerust contact op, we kunnen vast helpen!