Software & IT

Alles wat Vibefix te bieden heeft

We kennen oplossingen die diverse soorten software & IT kunnen bieden. Hiermee verbeteren we je processen en automatiseren we taken waar dat mogelijk is.

Boekhouding

Doe je je boekhouding nog met de hand in een kasboekje of misschien wel met excel? Door het gebruik van een modern boekhoudsysteem bespaar je al snel veel tijd en heb je altijd een correct overzicht van je financiële stand van zaken.

Klantenservice

Als klanten enkel de mogelijkheid hebben om te bellen of een mail te sturen zal dit voor elke kleine vraag gebeuren. Dat kan al snel verhinderend werken in je dagelijkse gang van zaken. We zorgen dat klanten zo efficiënt mogelijk geholpen worden.

Projectmanagement

Het gebruik van een projectmanagement systeem zal zorgen voor veel structuur en besparing van tijd door automatiseringen. Post-it’s, kladblokjes en alles moeten onthouden zijn verleden tijd.

Fulfilment

Het logistieke proces van je webshop moet snel en soepel verlopen. Met de juiste systemen ontvangen je klanten zo snel mogelijk de juiste bestelde producten.

Grafische Vormgeving

Kan je goed uit de weg op de pc en valt grafische vormgeving enigszins binnen je interesse? Met wat basis kennis van grafische programma’s kan je zelf al snel veel doen zonder afhankelijk te zijn van een pro.

Kassasysteem

We zijn bekend met de implementatie van verschillende soorten kassa systemen. We kijken welke het beste bij jou situatie past en helpen je waar nodig. Met een modern kassasysteem werk je efficiënter en profiteer je van uitgebreide rapportages.

Voorraadbeheer

Je voorraad op orde houden zonder systeem kan erg veel tijd kosten. Wel is het belangrijk dat je altijd alles in huis hebt wat nodig is om je werk te doen. We zorgen dat er altijd snel inzichtelijk is wat er nog is en wat besteld moet worden.
j

Meer

Heb je een andere situatie waarvoor je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn? Laat het ons weten en we zoeken het voor je uit!