fbpx

WIJ BOUWEN AAN ONDERNEMINGEN

Dagelijks investeren we in ondernemingen voor groei in kwaliteit, resultaat en welzijn.

EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR OPDRACHTGEVERS

 

 

Vibefix Management

Interne Processen En Verbeteringen

Onze ondernemingen profiteren van een centraal management. Hierdoor is er een constante betrouwbare aandacht voor het onderhouden en verbeteren van de bedrijfsprocessen.  Dit doen we met een intern team op het gebied van o.a. grafisch ontwerp, (online)-marketing en financiën. Dit zorgt voor een persoonlijk betrokken aanpak voor een succesvolle uitvoering van interne opdrachten.

Externe Opdrachtgevers

Vibefix Management is ook de ideale uitvoerder voor opdrachten van externe klanten. Door onze veelzijdige kennis en expertise zijn we inzetbaar voor diverse aspecten binnen je onderneming. De opgedane ervaring van de ene opdracht kunnen we daarna weer toepassen in een volgende opdracht. Zo creëren we eenheid en structuur. Hierbij werk je samen met een betrouwbare partij, wat je ook nodig hebt.

Onze Missie

 ”Het creëren van een netwerk waarin ondernemingen elkaar versterken met aandacht voor kwaliteit, impact en welzijn. ”

Vibefix Investments

Vibefix heeft een aandeel in verschillende ondernemingen waarin we investeren met kennis, middelen en kapitaal.  Naast (gedeeltelijke) bedrijfsovernames breiden we ons netwerk ook uit met het intern ontwikkelen van nieuwe ondernemingen.

Hierbij richten we ons op kleine ondernemingen waar met veel passie wordt gewerkt en het succes van de onderneming een grote rol speelt in de persoonlijke levens van de eigenaren en medewerkers.

Bij groei komt er altijd een punt waar ondernemen de passie overtreft. Op dat moment is er meer voor nodig dan alleen passie om een succesvolle onderneming op gezonde wijze voort te zetten. Het management, de visuele uitstraling, marketing en financiën gaan een belangrijkere rol spelen. Bij gebrek aan kennis en expertise kan groei veel negatieve gevolgen hebben voor alle betrokken personen.

We ondersteunen vakmensen als partner binnen de onderneming. Zo gaat de passie niet verloren zodat iedereen kan blijven doen waar ze het beste in zijn en en anderen het meeste mee kunnen helpen.

 

EEN ONDERNEMENDE INVESTEERDER VOOR VAKMENSEN