Prijzen

Altijd €40,-/uur

Meer hebben we niet nodig om te kunnen doen wat we het liefste doen. 

En inclusief:

Advies

Bij ons geen hoge consultancy tarieven. We adviseren kosteloos over verbeteringen en kansen.

Betrokkenheid

Jouw probleem is ook ons probleem. Daarom staan we altijd voor je klaar als je een uitdaging hebt of iets niet gaat zoals het hoort te gaan. 

Kennis

Je weet direct waar je moet zijn als je een vraag hebt. Profiteer van ons uitgebreide netwerk en goede relaties met diverse leveranciers. 

Een flexibel bedrag per maand

Investeren in je onderneming hoeft niet met grote sprongen en hoge kosten. Met regelmaat en kleine stappen werken we op een duurzame en efficiënte manier aan jouw onderneming. Je bepaald vooraf je maandelijks te besteden bedrag op basis van je wensen en budget. We adviseren je over de mogelijkheden en jij kiest waar je het wilt besteden.

Voor elk budget

Je kan makkelijk beginnen met een laag budget en dit maandelijks naar wens verhogen. Zo hoef je niet te wachten tot je de financiële ruimte hebt voor een grote investering. Begin met een goede basis en groei door naar voorkeur en resultaat.

Altijd Up-to-date

Door maandelijks aandacht aan je onderneming te besteden blijf je bij met de laatste trends en ontwikkelingen. Geen zorgen over een verouderde website of onverwachte kosten door ”achterstallig onderhoud”.

Efficiënt

Vibefix Management is je aanspreekpunt voor diverse vakgebieden. We weten snel wat je bedoeld omdat we jou en je onderneming goed kennen. Dit voorkomt miscommunicatie en bespaard kostbare tijd.

24-7-365 Support

Wanneer jij zin hebt om te werken hebben wij dat ook! Je kan altijd bij iemand terecht als er zich een probleem voordoet. Vaak weten we de oplossing en anders weten we waar die te vinden is.

Persoonlijk Dashboard

Je krijgt een persoonlijk dashboard zodat de besteding van het budget altijd inzichtelijk is en, waar nodig, op tijd kan worden bijgestuurd.

Wat moet het opleveren?

Bedrijfswaarde

Een investering in je eigen onderneming is een van de beste investeringen. Elke besteding en verbetering is een uitbreiding van de waarde van je onderneming.

Resultaat

Met de juiste investeringen in onder andere marketing, web en vormgeving is het doel om meer financieel resultaat te realiseren. Met een goede uitkomst levert dit meer op dan dat het je kost.

Welzijn

Een gezonde financiële situatie is vanzelfsprekend noodzakelijk. Belangrijker is dat jij en je werknemers daar met plezier en in een goede werksfeer voor kunnen zorgen.

Wat geef je er aan uit?

Vanaf €400 p/m

Is er geen tijdsdruk en begin je graag met de basics? Dan sluiten we daar graag op aan! We gaan maandelijks voor je aan de slag en ontdekken samen waar de beste mogelijkheden liggen. Zelfs met beperkte ondersteuning kan je profiteren van meer rust, structuur en zekerheid. 

Plan op maat

Van enkele ondersteunende diensten tot een full time samenwerking waarbij we gebruik maken van het volledige arsenaal. We hebben ervaring met uiteenlopende en complexe projecten waarbij behoefte is aan diverse vakgebieden.  

Waar moet je beginnen?

Consultancy

Geen zorgen! Het woord ”consultancy” klinkt een stuk duurder dan dat het bij ons is. We kijken zelfs graag met je mee en adviseren over de verdeling van de aandacht. Daarbij luisteren we naar wat jij belangrijk vindt en hoe we dat vervolgens kunnen bereiken. 

Presets

In overleg met jou maken we altijd een passend plan op maat. Daarbij kijken we waar de prioriteiten liggen en kiezen we voor de benodigde diensten. Onderstaande presets geven een goed beeld van mogelijk combinaties voor veel voorkomende doelen. 

Structuur

 • Support 70% 70%
 • Software & IT 30% 30%

Als je behoefte hebt aan meer rust en structuur in je onderneming richten we ons eerst op de interne processen. Door het toepassen van de juiste software en systemen zorgen we voor de juiste workflows. Daarbij ondersteunen we met het behouden van de structuur zodat je hiervan blijft profiteren. 

Service

 • Support 60% 60%
 • Software & IT 20% 20%
 • Webdevelopment 20% 20%

Je kan niet alles tegelijk doen. Terwijl jij druk bent met je passie zorgen wij ervoor dat je klanten snel en kwalitatief antwoord krijgen op (aan)vragen. Met de juiste software en structuur behoud je het overzicht en kost het niet meer tijd dan nodig is. 

Website

 • Webdevelopment 40% 40%
 • Grafisch Ontwerp 40% 40%
 • Marketing 20% 20%

Een website is nooit af. Trends en ontwikkelingen staan nooit stil dus wij ook niet. We beginnen met een goede basis en verbeteren deze maandelijks. Je website zal altijd up-to-date zijn en periodieke grote investeringen zijn verleden tijd. 

Bekendheid

 • Marketing 50% 50%
 • Support 25% 25%
 • Grafische Vormgeving 25% 25%

Alles is zoals je het hebben wilt maar je klanten weten je nog niet goed te vinden. We gaan aan de slag om te zorgen dat de juiste personen je leren kennen. We combineren onze diensten zodat je product of dienst bij je favoriete doelgroep onder de aandacht komt. 

Branding

 • Grafische Vormgeving 30% 30%
 • Marketing 40% 40%
 • Webdevelopment 30% 30%

Je onderneming moet het verhaal en de passie uitstralen waar jij dagelijks mee staat te werken. Dit trekt de juiste klanten aan en laat jou en je medewerkers zich thuis voelen in je onderneming. 

Financieel Inzicht

 • Financieel 50% 50%
 • Software & IT 50% 50%
 • Support 50% 50%

Voor velen is boekhouding en administratie niet de grootste hobby. Wanneer dit niet de juiste aandacht krijgt kan het een vertekend beeld geven van de werkelijke situatie. Goed inzicht in je financiële status geeft rust en laat het resultaat zien waar je zo hard voor werkt. 

Automatiseren

 • Software & IT 50% 50%
 • Webdevelopment 50% 50%

We zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden om tijd te besparen door automatiseringen. Het beste werk gebeurd natuurlijk met de hand. Automatiseringen zijn dan ook geen vervanging voor de taken van je personeel maar zorgen er juist voor dat deze nog beter hun werk kunnen doen. 

Zelfstandiger

 • Support 50% 50%
 • Software & IT 50% 50%

Ben je liever minder afhankelijk van externe partijen?  Als jij interesse hebt in bijvoorbeeld het onderhouden van je eigen website of het verwerken van je financiële administratie helpen we je maar al te graag om je alles te leren dat nodig is!