Management

voor zelfstandige ondernemers

De diensten van Vibefix zijn alles wat je nodig hebt voor je onderneming. Als full service management bureau bieden we het voordeel van een enkel aanspreekpunt voor verschillende vakgebieden. Alles op het gebied van o.a. marketing, web, grafisch, strategie en analyse vindt je bij Vibefix onder één dak. We ondersteunen in de randzaken zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Wij regelen wat er moet gebeuren

Vooruitgang

Er kan duidelijk zijn wat er moet gebeuren maar weten wat de te nemen stappen zijn vergt kennis en ervaring. Een doe-het-zelf aanpak is intensief en er is veel ruimte voor verspilling van geld en tijd. Het uitvogelen hebben wij al voor je gedaan dus we kunnen direct stappen maken. 

Vertalend

We spreken de vaktalen en weten dus goed te verwoorden wat er nodig is van een professional. Ook begrijpen we feedback waardoor deze in ieders voordeel kan worden toegepast. Hierdoor kan iedereen efficiënt werken en gaan we voor de meest optimale resultaten. 

Bewakend

Wanneer weet je of iets goed is? Dit zie je zelf niet altijd maar wij weten waar we naar moeten kijken. Zo zien we problemen nog voordat ze er zijn en sturen we direct bij wanneer dat nodig is. Een onvermijdelijk onderdeel van het proces dat wij regelen terwijl jij je kan focussen op je vak. 

onze diensten

voor vakmensen die het al druk genoeg hebben

Vibefix biedt ondersteuning voor de kleinere zelfstandig ondernemer. Als vakmens werk je dagelijks met passie in je eigen onderneming. Daarbij doe je wat je het liefste doet en op je eigen manier. Andere zaken die bij het zelfstandig ondernemen horen doe je misschien wat minder graag. Tijd die je besteed aan bijvoorbeeld je boekhouding, marketing en klantenservice kan je niet besteden aan het blij maken van je klanten met dat waar je goed in bent. Maar doe je ze niet of onvolledig kan het ervoor zorgen dat je niet het beste uit je eigen onderneming kan halen. 

jouw randzaken zijn onze prioriteit

Emails beantwoorden, de planning maken en bestellingen doen behoren waarschijnlijk niet tot je favoriete bezigheden. Zelf doen we niets liever dan van alles en nog wat op het gebied van management en ondernemen. Zo kunnen wij doen wat wij leuk vinden zodat jij meer tijd hebt om te doen wat jij leuk vindt!

focus op je werk

Geen zorgen maken over taken waar je niet helemaal in thuis bent. Alle tijd en energie die je kwijtraakt aan randzaken kan je niet besteden aan vrije tijd of je passie. 

structuur

Dingen waar je geen zin in hebt stel je het liefst zo veel mogelijk uit. Het is fijner om zeker te zijn dat belangrijke taken structureel worden uitgevoerd. Hierdoor is je gang van zaken altijd up to date.

up to date

Een professionele aanpak zal zorgen dat alle processen binnen jouw bedrijf soepel lopen. We kennen de oplossingen die software en technologie kunnen bieden. Zo hoef je niet constant op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

rendabel

Door het uitbesteden betaal je enkel voor het werk dat moet gebeuren. Door een efficiëntere werkwijze met meer focus kunnen taken in minder tijd worden uitgevoerd. Hierdoor heb jij alle tijd om omzet te maken. 

persoonlijk

Je werkt met een persoonlijk vast contact die bekend is met je zaak en eventueel personeel. Dit wordt onderhouden door persoonlijke bezoeken. Als je tegen een probleem loopt heb je altijd iemand om het te vragen.

flexibel

Jij bepaalt wat je laat doen. Geen verplichtingen en alles in overleg met jouw persoonlijke contact. Als je iets liever zelf doet is dat ook geen enkel probleem. We kunnen dan zelfs helpen om te zorgen dat je er zo veel mogelijk plezier uit haalt!

Klantenservice

Je klanten zullen regelmatig contact zoeken via de mail, telefoon of whatsapp. Niet alleen voor vragen of wanneer er iets moet worden opgelost. We ondersteunen ook in taken als het inplannen van afspraken.

Webdesign

Je website is in de meeste gevallen de eerste indruk van je onderneming voor potentiële klanten. Het moet het juiste gevoel overbrengen en duidelijk laten zien wat je doet.
j

Grafische Vormgeving

We zorgen voor de vormgeving van jouw onderneming zodat dit de kwaliteit van je product of dienst goed weerspiegeld. Denk hierbij aan je logo, website en promotiematerialen.

Marketing

Je klanten komen niet vanzelf aangewandeld. We zorgen ervoor dat de juiste klanten je weten te vinden, zowel online als offline. Dit doen we o.a. met advertenties, promoties en social media.

Software & IT

We kennen oplossingen die diverse soorten software & IT kunnen bieden. Hiermee verbeteren we je processen en automatiseren we taken waar dat mogelijk is.

Financieel

Alles valt of staat met de cijfers. Naast je boekhouding omvat dit ook het bepalen van marges, prognoses, analyse en inkoop. Wanneer je behoefte hebt aan financiering weten we ook daarin de juiste weg.

w

Advies

Je aanwezigheid op sociale media is noodzakelijk. Maar het gebruik van content die niet waardevol is kan je inspanningen nutteloos maken. We helpen bij het maken van passende content.
P

MEER

Iets anders waar we over mee kunnen denken of je bij kunnen helpen? Laat het ons gerust weten!